banner
Bir İsmin Gölgesinde: Nermin

Bir İsmin Gölgesinde: Nermin

“Hiç kimse, şansına inanan biri kadar şanslı değildir!” derler. Ben, hiçbir zaman şanslı olmadım. Şans, başkalarına dağıtılan bir armağandı sanki; bana hiç uğramadı. Belki de önce hak etmek gerekiyordu. Ben hep ‘az’ kalmıştım; sevgide, huzurda, aitlikte. Ve her iyi şeyin ardında gizlenen karanlığı bekledim.
Mutluluğu paylaşmadım. Çünkü paylaşmak, kaybetmekti.
Bekledim... İki gün güldüysem üçüncü gün ne zaman çökecek diye. Susturdum içimde filizlenen her sevinci, boğarcasına. Sakladım... Çünkü söylersem kaçar sandım. Birine anlatsam, elimden uçacakmış gibi... Dile gelirse, yok olacakmış gibi. Hayal bile kurmadım. Umut? Onu hep yarıda bıraktım. Kızdım kendime, karamsar olduğum için.
Ama yaşadıklarım beni çoktan öyle biri yapmıştı. Her “Artık yolum açık!” dediğimde, biri fısıldar gibi, “Nermin’in yoluna bir taş daha koyalım,” diyordu sanki.
Belki de karamsar değilim. Sadece... Biraz kimsesizim. Biraz da mutlu olamayacağımdan korkuyorum.

Liste Fiyatı: 360,00
Yayın Tarihi: 27.01.2026
ISBN: 9786255899248
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 43 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
257,40

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 514

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 231,66
banner

loading
banner
banner
banner
loading
banner
banner