banner
Bir Japon Balığının Düştüğü Gün

Bir Japon Balığının Düştüğü Gün

“Hayatın boyunca bir fanusun içine hapsolmaya razı olursan tek bir macera bile yaşamadan ölüp gidersin.”
 
Ian adında bir Japon balığı yirmi yedinci kattan aşağı düşüyor. Macera arzusu ile yanıp tutuşan Ian ilk fırsatta fanusundan kaçıp balkon korkuluklarını aşıyor ve kendini havada buluyor.
 
Düşüşü boyunca Seville on Roxy sakinlerinin hayatlarına tanıklık ediyor. Bu kitapta yakışıklı lisansüstü öğrencisinin sevgilisini ve metresini; kendi sırrı içinde hapsolmuş inşaat işçisini; kimsenin kâle almadığı, kendini işe yaramaz gören kapıcıyı; doktoru tarafından yasaklanan dondurmalı sandviç için yanıp tutuşan hamileyi; eve kapanmış, seksi konuşmaları ve kiş yapmayı yaşam biçimi olarak benimsemiş yalnız kadını; okula gitmeyen, dedesi tarafından eğitilen, zamanda yolculuğun mümkün olduğuna inanan Herman’ı tanıyacaksınız. Aynı yerde ve aynı zamanda yaşamalarının yanında bir ortak yanları daha var; her biri yaşamını derinden etkileyecek bir karar vermek zorundadır. Onlar kararlarını verdikçe, siz, Seville’in duvarlarının ardındaki aşkın, yeni hayatların, ölümün, acı ve tatlı gerçeklerin hikayelerine tanık olacaksınız.
 
Garth Stein’in Yağmurda Yarış Sanatı’nın ve Armistead Maupin’in Kent Masalları’nın olduğu gibi Bradley Somers’ın Bir Japon Balığının Düştüğü Gün adlı eseri de aynı şekilde. Bir yandan komik bir yandan yürek parçalayıcı. Bazen risk almak hayatımızı sürdürmek için tek seçenek olabilir. Japon balığı Ian’ın hikâyesindeki gibi: “Hayatın boyunca bir fanusun içine hapsolmaya razı olursan tek bir macera bile yaşamadan ölüp gidersin.”

Liste Fiyatı: 19,00
Yayın Tarihi: 08.08.2016
Orijinal Adı: Fishbowl
ISBN: 9786058455061
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 50 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-japon-baliginin-dustugu-gun/400515.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1419417/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner