banner
Bir Millet Uyanıyor! 1

Bir Millet Uyanıyor! 1

Usta yazar Attilâ İlhan’ın yönetiminde, her biri Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak ve savunmak yolunda uğraş vermiş 17 değerli insanın kaleminden cumhuriyetimize ve insanımıza yönelik tehlikeler, sorunlar ve çözüm önerileri.

Attilâ İlhan yönetimindeki Bir Millet Uyanıyor dizisinin aynı adlı ilk kitabında, Cüneyt Akalın, Sina Akşin, Necla Arat, Ataol Behramoğlu, Arslan Bulut, Tevfik Çavdar, Barış Doster, Alpaslan Işıklı, Halit Kakınç, Yıldırım Koç, Erol Manisalı, Mehmet Bora Perinçek, Vural Savaş, Necdet Sevinç, Sadi Somuncuoğlu ve A.Altay Ünaltay yer alıyor. ...Batı ittifakı ve NATO üyeliğinden bu tarafa, 'sistem', ekonomiden kültüre, savunmadan eğitim ve öğretime, bütün 'ulusal' kalelerimizi düşürmek peşindedir; 'dil'ini ve 'din'ini, açık açık, göstere göstere, dayatmaya başlamıştır...O halde, hangi kesimden olursak olalım, 'teslim olmamak' için, biraraya gelmek, ortak bir direnişe yönelmek, millet olarak uyanmak zorundayız.Bu dizi, bizi uykumuzdan uyandırmak amacıyla hazırlanmıştır. Dizinin diğer kitapları, aynı yazarların ve onlar gibi, "karakterleri hürriyet ve istiklal olan" başka değerli kalemlerin çalışmalarından oluşacak.

Liste Fiyatı: 12,04
Yayın Tarihi: 23.03.2005
ISBN: 9789752201262
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 280
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 22 cm

Bu üründen 396 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-millet-uyaniyor-1/67945.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:270847/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner