banner
Bir Sosyal Medya Danışmanının Anıları

Bir Sosyal Medya Danışmanının Anıları

“Son yıllarda oldukça popüler bir ifade olan sosyal ağ, kimilerine göre bir meslek, kimilerine göre bir zorunluluk, bazılarına göre ise bir yaşam tarzıdır. Siz sosyal ağı her ne sebeple kullanırsanız kullanın, şirket kapısından içeri girdiğiniz andan itibaren bazı şeyler değişecektir.
Kitapta, danışmanlık vermiş olduğum farklı sektörlerdeki tüm firmaların birleştiği bir XYZ Firmasını bulacaksınız. Bu firmanın, sağlıktan spora, sanattan habere, bilişimden teknolojiye vb. birçok konuda hizmet veren markaları bulunmaktadır. Yine bu kitapta, bu XYZ Firması’nda çalışan ve çok sevdiğim dostlarımın isimlerini de kullanmamak için yabancı isimler kullanılmaktadır.
İşin aslı bu kitapta, bu markaların sosyal medya yaşamlarını bulacaksınız. Yine bu kitapta, bu markalarda çalışan birçok dostumun sosyal ağlarla tanışmalarını, yaşadıklarını, öğrendiklerini, sorunlarını ve çözümlerini okuyacaksınız. Yani bu kitapta biraz kendinizden sosyal medya yüzleri göreceksiniz…”

Liste Fiyatı: 25,00
Yayın Tarihi: 10.01.2014
ISBN: 9786055106140
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 48 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-sosyal-medya-danismaninin-anilari/327761.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:168592/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner