banner
Bir Türk Casusunun Mektupları

Bir Türk Casusunun Mektupları

Yayınladığı birbirinden ilginç polisiye romanlarla edebiyatımızda kendine farklı bir yer edinen Şebnem Şenyener'in bu romanı, uzun bir süredir konuşuluyor ve ilgiyle okunuyor.Yeni basımını sunduğumuz Bir Türk Casusunun Mektupları,1684 tarihli aynı adlı ilk casus romanından yola çıkılarak kurgulanmış bir metin. Roman, Avrupa'da son derece önemli mektupların müzayedede satışa çıkarılmasıyla başlıyor. Kitap, aynı zamanda, sevdiği kadını kazanmak için binbir oyun çeviren Türk casusunun çevresinde dönen bir aşk hikayesi.

Kurmacayı, metin ve oyun ilişkisini seven, entrikadan hoşlanan, eski dilin lezzetini arayanlar için iyi bir fırsat Bir Türk Casusunun Mektupları. Macera romanında bulunması gereken her türlü şahış ve motif mevcut. Hem temiz bir aşk var, hem şehvet ve cinsellik. Çekici kadınlar, bebek yüzlü katiller, saygın ama haris kişilikler, iyiler, kötüler, casusular, gazeteciler. Tam bir postmodern roman kurmuş Şebnem Şenyener.
Ömer Türkeş

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 20,37
Kapak: Erkal Yavi
Yayın Tarihi: 13.11.2008
ISBN: 9789750710162
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 292
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 10 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-turk-casusunun-mektuplari/120899.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9310300/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner