banner
Bir Umut Bir İnsan

Bir Umut Bir İnsan

Bizden sonraki döneme eğilmek isteyenler için bir kaynak kitap niteliğindedir. Parti içi ilişkilerin anlatımı ile önemli parti mensuplarının mücadele yaşamına ilişkin gözlemlerin mücadeleye yeni katılan gençler için yararlı olacaktır. Tabii bu aynı zamanda bir devrimcinin 15 yıllık mücadele yaşamını kapsayan bir otobiyografi özelliğini de taşıyor. Olayların, ilişkilerin veriliş tarzı ve kendine ilişkin objektif yaklaşım, okurda gerçeklik duygusu yaratıyor. Kullanılan dil durudur. Edebi doku zayıftır. Bunu da normal karşılıyorum. Edebi dil ve doku işi, edebiyat dünyasının işidir. Sen siyasetten geliyorsun, dolambaçsız, duru bir dil yakalamış olman ve okuru yer yer gülümsetmen yetiyor.
Muzaffer Oruçoğlu
Anılar-deneyimler, kişilerde bıraktığı anlama, algılanışa göre biçimlenir ve yorumlanır. İster bireysel, ister örgütsel düzlemde olsun, sadece dünün değil, bugūnūn ve yarının “öykü”sünü de içinde barındırır. Hangi maksat ve teknikle anlatılırsa anlatılsın, insanı, tarih bilincine taşıyan, kolektif hafızanın inşasında önemli, anlamlı bilgiler içeren başlıca kaynaklar arasındadır anılar/anlatılar… Yaşanılan süreçlere dair yeni belgeler, bilgiler, tanıklıklar ortaya çıktıkça, bu tarihi dönemler tekrardan ele alınır, yeniden yaşanır… yeniden yazılır.
Eline, yüreğine sağlık Veli Emektar!
 
Ertan İldan

Liste Fiyatı: 80,00
Yayın Tarihi: 19.04.2019
ISBN: 9789758674800
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-umut-bir-insan/501718.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8652830/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner