banner
Biraz Uyusam Düzelirim

Biraz Uyusam Düzelirim

“Ben anne ve babamı sadece fotoğraflardan bilirdim. Fotoğraflar iki boyutlu, anne kokmayan, baba diye sarılamayacağınız parlak kâğıtlardır. Sizi hiçbir zaman anlamazlar. Sadece donuk bir dünyadan yüzünüze bakarlar. Fotoğraflar çoğu zaman dikdörtgendir. Neden bilir misiniz? Onlara bakarken köşeleri kalbinize batsın diye. Bir yerlerinizi kesip kanatsınlar diye.”
 
Postacı amcası Refik tarafından büyütülen Bilge, amcasının ölümü üzerine kendi ayakları üzerinde durmaya çalışır ve bir eczane açar. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen başarılı da olur. Fakat “zirve” denebilecek noktayı gördükten sonra ruhunu kuşatan kumar bağımlılığına yenik düşer ve doğal bir afet sebebiyle de ekonomik anlamda dibe vurur. Durumu düzeltmek için başvurduğu tefeci de çare olmayınca, kendini hiç ummadığı bir yerde bulur.
 
Biraz Uyusam Düzelirim, bir yok oluş romanı.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 52,00
Yayın Tarihi: 01.09.2018
ISBN: 9786052006337
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 216
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 1.430 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/biraz-uyusam-duzelirim/466099.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6378683/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner