banner
Bitki Sistematiği

Bitki Sistematiği

“Bitki coğrafyası, bitki ekolojisi ve bitki taksonomisi alanında son zamanlarda çıkan seçkin yayın” başlığında New York Botanik Bahçesi'nin Henry Allan Gleason ödülünü almıştır (2006).

“Bitki Sistematiği, güzel bir şekilde resmedilmiş, kolay erişilebilen bir kitaptır; karasal bitkilerin sıra dışı çeşitliliği ve onların ilişkilerinin anlaşılmasındaki son değişiklikleri titizce ve bilimsel bir şekilde açıklamıştır. Simpson hızlı bir şekilde gelişen bu alanın heyecanını yakalamada ve birçok muhteşem fotoğrafı çok etkin bir şekilde kullanarak bitki morfolojisinin detaylarını sunmada başarılı olmuştur.”- Bruce G. Baldwin, Kaliforniya Üniversitesi, Berkeley

Bitki Sistematiği kitabı lisans ve lisansüstü bitki sistematiği eğitimine çok üst seviyede katkılarda bulunmuştur. İkinci baskı olan bu kitap karasal bitkilerin morfolojileri, evrimi ve sınıflandırılması konularında temel bilgilerin öğrenilmesindeki katkılarını devam ettirmektedir. Bu kitap bitki sistematiği terminolojisini, bulguları, araştırma amaçlarını ve metotları bitkilerin evrimsel akrabalıkları hakkındaki son bilgiler ve bu alan için çok önemli olan pratik bilgiler ile birlikte sunmaktadır.

Bu tamamen gözden geçirilmiş ve güzel bir şekilde resmedilmiş ikinci baskı likofitlerin, eğreltilerin, gymnospermlerin ve çiçekli bitkilerin genişletilmiş familyalarını içerir (hepsi renkli fotoğraflarla). Bitki Sistematiği kitabı araştırmacılar, öğrenciler ve bitki sistematiği, bitki taksonomisi/floristik, bitki çeşitliliği, bitki morfolojisi, botanik ve bunlarla ilişkili dallardaki profesyoneller için temel kaynaktır.

Liste Fiyatı: 490,00
Çevirmen: Zeki Aytaç
Çevirmen: Bahar Kaptaner İğci
Yayın Tarihi: 18.03.2021
ISBN: 9786051333502
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 752
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 21.5 x 23.5 cm

Bu üründen 77 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 374,85
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bitki-sistematigi/285030.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11386494/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner