banner
Boris'in Sırrı

Boris'in Sırrı

Kitabın yeni basımı "Kalbim Sende Kaldı" ismiyle yayımlanmıştır.
 
Boris’ın sırrı adlı kitap, Makedonyalı bir öğretmenin anılarının yer aldığı notlardan oluşmaktadır. Bu notlar eski bir kitapçının tezgahında tesadüfen bulunup romanlaştırılmıştır.

Almanya’nın Stuttgart şehrinin eski kitaplar satan kitapçısında başlar her şey. Makedonyalı yaşlı bir adam el yazısı anılarını ona uzattığında dudak bükerek inceler. Ancak bu sayfaların, kariyerinin en güzel romanlarından birinin konusu olacağından habersizdir. Makedonca yazılmış notlar okunup çevirisi yapıldıkça unutulmuş bir SIR roman oluverir.

Dikkat edin! BORİS’İN SIRRI’NI okurken;
Nasıl olur da bir sır insanın hayatını aynı anda hem çok olumsuz hem de çok olumlu etkileyebilir? Hayretler içerisinde göreceksiniz.
Bu sır içinde Makedonyalı Türklerin hazin öyküsünü öğreneceksiniz.
Osmanlı İmparatorluğunun geri çekilirken geride bıraktığı kökler, zihinlerinizde tazelenecek.
Balkanlarda yaşanan zulümlerde; hayatını kaybeden minicik bebeklerden yaşlılara ve kadınlara çekilen çileleri saklı bulacaksınız.

Boris, bilmeyerek Sırrını saklamak istedi ancak başaramadı. Bununla birlikte sırrının bir tarihi, bir devrin zülmetini ortaya çıkarması bakımından büyük bir hizmet sunduğunu unutmamak lazım!
“DERDO ve DOKUNMAYIN PORTAKALİME adlı romanların yazarı Bilal Civelek uzun yıllar adından söz ettirecek bir esere imza atıyor. Ve diyor ki:

“Kitabı okuduktan sonra Ona artık BORİS diyemeyeceksiniz.”

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 25,00
Yayın Tarihi: 02.10.2011
ISBN: 9786056204722
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 448
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 132 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/borisin-sirri/263496.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:202230/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner