banner
Bostan

Bostan

Milli Eğitim Bakanlığınca Türk ve dünya edebiyatından "100 Temel Eser"in belirlenmiş olmasını, ülkemizdeki okuma oranını artırmaya yönelik bir çaba olarak görüyoruz. Bir başlangıç olarak "100 temel Eser" ümit vericidir; eğer öğretim seviyesindeki gençlerimize bu eserleri okutmayı başarabilirsek, "okuyan toplum" olma yolunda önemli bir adım atılmış olacaktır.
"100 Temel Eser"in bir başka olumlu yönü de; aynı eserleri okumuş, o eserlerdeki dil varlığı ile duygu ve düşünce zenginliğini farketmiş bireylerin oluşturacağı bir toplum daha hoşgörülü, daha paylaşımcı, kültür seviyesi yüksek olacaktır.
Yayınevimiz "100 Temel Eser" içinden Kutadgu Bilig’ten Seçmeler, Dede Korkut Hikâyeleri, Yunus Emre Divanı’ndan Seçmeler, Mesnevi’den Seçmeler, Nasrettin Hoca Fıkralarından Seçmeleri Halk Şiirinden Seçmeler, Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler, Kerem İle Aslı, Sergüzeşt, Çağlayanlar, Ömer Seyfettin Hikâyelerinden Seçmeler, Bize Göre, Gülistan kitaplarını bir dizi olarak okuyucularına sunmaktadır.
Kültürümüzün kilometre taşları olan bu eserlerin gençlerimizin düşünce ve zevk olgunluğuna katkıda bulunacağına, onlara ışık tutacağına inanıyoruz.

Liste Fiyatı: 114,00
Çevirmen: Rıfat Bilge
Yayın Tarihi: 25.01.2023
ISBN: 9786054138210
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 11.5 x 19 cm

Bu üründen 78 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 74,73
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bostan/71343.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11662882/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner