banner
Buda’ya Ziyaret (Myanmar Gezileri)

Buda’ya Ziyaret (Myanmar Gezileri)

C.T. Paske'nin "Buda'ya Ziyaret" adlı eseri, okuyucuları zaman ve mekân ötesi bir yolculuğa çıkarıyor ve yazarın Doğu'daki deneyimlerinin renkli dokusunu gözler önüne seriyor. Onlarca yıl süren gözlemlerden şekillenen bu anılar kitabı, kişisel düşüncelerden fazlasını sunuyor; tarihsel ve kültürel kesişimlerin karmaşıklığı üzerine düşündürücü bir yorum niteliğinde. İki yıl boyunca sık sık gözden geçirilen bir el yazmasından oluşturulan bu eser, yazarın Doğu'daki en umut verici topraklardaki resmi ikametgâhı sırasında yaşadıklarına dair sansürsüz bir bakış vaat ediyor. Paske'nin anlatımı geleneksel olanın ötesine geçerek, ulusların şekillenmesinde etkili olan politikalar üzerine keskin gözlemlerle harmanlanıyor. Zamanın verebileceği yansıtıcı ton ile, modern seyahat anlatılarının aciliyetine meydan okuyor ve daha zengin, daha dokulu bir perspektif sunuyor.
 
Yayıncılığın yaygın ve okur kitlesinin hevesli olduğu bir ortamda Paske'nin çalışması, düşünceli bir mola olarak öne çıkıyor ve okuyucuları geçmiş ile şimdinin buluştuğu bir dünyaya dalma daveti sunuyor. Editörün önsözü, yayıncılığın zorlu denizlerine dair uyarılarda bulunsa da anıların önemini vurgulayarak bizi teminat altına alıyor. "Buda'ya Ziyaret" sadece seyahat anılarından ibaret değil; kolonyal mirasların süregelen etkisi ve Hindistan'ın gelecekteki politikaları üzerine devam eden tartışmalar hakkında düşünmeye sevk ediyor. Okuyuculara, tarihi anlatıların derinliğini ve güncel yönetim ve kültür tartışmalarındaki ilgisini düşünmeyi teklif ediyor.

Liste Fiyatı: 168,00
Yayın Tarihi: 21.05.2024
ISBN: 9786253741105
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 256
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Ä°lgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
117,60

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 236

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 105,84
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/budaya-ziyaret-myanmar-gezileri/683803.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11897850/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner