banner
Çalınan Mutluluk

Çalınan Mutluluk

Bir aşk romanı...
Hem de iç içe işlenmiş beş farklı aşk hikayesi.
İç içe oldukları kadar birbirlerinden kopuk.
Kimileri meşru daire içinde oldukça masum duygularla birbirlerini severlerken, bazıları tamamen dünyevi heveslerle ve bir o kadar da ihtiraslarla aşk adına hayatlarını zehir ediyorlar.
Kıskançlık, öfke, yuva yıkma teşebbüsleri, dayaklar, mutsuzluklar, sıkıntılar, huzursuzluklar, aldatılmışlıklar, intihara teşebbüsler, cinayetler "haram aşk" yaşayanların kaçamadığı, eninde sonunda varacakları duraklar.
Roman kahramanı Hicran ile ablası Hilal, iki farklı karakter. Hicran şımarık, kendine güvenen, hırçın, dediğini yaptırmaya alışkın, Ferhat' deli gibi tutkun güzel bir kız. Hilal ise olgun, kardeşinin yanlış yollara gitmesini engellemeye çalışan, fedakar ve temiz kalpli bir abla.
Hicran, Ferhat, Feyza, Metin, Sinan, Mehlika, Fatih, Hilal, Tunahan gibi gençlerin duyguları, yaşadıkları olaylar o kadar hızlı bir ritme sahip ki, romanı okurken başınız dönebilir.
Çalınan mutluluk, tam bir gençlik romanı.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 01.11.2002
ISBN: 9789756503300
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 82 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/calinan-mutluluk/51954.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:100709/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>