banner
Çamlıca’daki Konak

Çamlıca’daki Konak

“Esendal kurulu bir zemberekle harekete geçen ve bundan dolayı da ister istemez suni ve kuklavari olmaktan kurtulamayan şahıslar ve vakalar yerine, önümüze gerçek olaylar, nefes alıp veren insanlar çizen, bir kelime ile bize belirli bir vaka anlatmaktan çok, önümüze başsız sonsuz bir hayat parçası seren ilk Türk hikâyecisidir.”
Haldun Taner
Çamlıca’daki Konak, Esendal’ın, 1911-1919 yılları arasında yazmış olduğu on altı hikâyeden oluşan bir derleme. Eserde yer alan hikâyeler dönemin toplumsal yapısını, insanların günlük yaşamlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ve mücadelelerini detaylı bir şekilde ele alarak, okuyucuya dönemin sosyal ve kültürel atmosferini hissettiriyor. Esendal kendine has üslubuyla, karakterlerin iç dünyalarına derinlemesine bir bakış sunarken, aynı zamanda dönemin toplumsal değerlerini, normlarını ve bu normların bireyler üzerindeki etkilerini de gözler önüne seriyor. Her bir hikâye, karakterlerin yaşamından kesitler sunarak, onların iç dünyalarına, hayallerine, hayal kırıklıklarına ve çevreleriyle etkileşimlerine odaklanıyor.
 

Liste Fiyatı: 20,00
Yayın Tarihi: 26.04.2024
ISBN: 9786256691216
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
14,88

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 30

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 13,39
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/camlicadaki-konak/681405.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11885548/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>