banner
Çantasızlar Kampı

Çantasızlar Kampı

Oyunlar yuvadır hepimize!
Çağdaş edebiyatımızın önemli öykücülerinden Behçet Çelik, ilk çocuk romanında oyunların peşine takılıyor. Köprü Kitaplar koleksiyonu için yazdığı Sınıfın Yenisi adlı ilkgençlik romanının ardından, bu kez sıcacık bir dünya yaratan yazar, etkili ve yalın diliyle arkadaşlığı, dayanışmayı ve nesillerarası iletişimi anlatıyor. Aile ortamında yaşanan eğlenceli yaz kampı sayesinde yetişkinlere de yeni yaratıcı öneriler sunan roman, yaşam alanlarındaki köklü değişikliklerin çocuklar ve yetişkinler üzerindeki etkilerini incelikle düşündürüyor, unutulan iyiliği fısıldıyor.

Yaz tatili için bir araya gelen beş çocuk, ağır okul çantalarından kurtulmuştu. Üstelik, ağaçlarla çevrili, şirin bir mahallede kamp yapma şansını bulmuşlardı. Bahçelerinde top koşturdukları evler, hızla değişen ve "yükselen" çevre binalara benzemiyordu. Boş apartmandaki evini terk etmeyen Akif Amca'nın karşı dairesini kendilerine "yuva" seçen Çantasızlar, kapıya asma kilit takıldığı gün, duruma el koymaya karar verdiler, ama nasıl?..

Liste Fiyatı: 125,00
Yayın Tarihi: 19.09.2016
ISBN: 9786059405058
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 164
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 18 cm

Bu üründen 473 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 90,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cantasizlar-kampi/402643.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1459422/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner