banner
Cehennem Vadisi

Cehennem Vadisi

Diyarbakır’ın Ofis semtinde öğretmen Mehmet Kaya vurularak öldürüldü. Polis müfettişi Safa ve Yüzbaşı Hüseyin; olayın peşine düştüler. Darbe yapmak isteyen, derin güçlerle bağlantılı bir çete eyleme geçmişti. Müfettiş ve Hüseyin, ateşi büyümeden söndürmek istiyorlardı. Delil toplamak için olay yerine geldikleri zaman arabaları havaya uçuruldu, müfettiş ve Hüseyin kaçırıldı.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan öldürüldü, bölgede bir dizi cinayet işlendi. Cehennem Vadisi, darbe ortamı hazırlamak isteyen çeteyle, istihbaratçıların Diyarbakır’da başlayıp Şemdinli’ye uzanan amansız savaşını anlatıyor. ABD’nin Ortadoğuya yönelik operasyonları; CİA, MOSSAD, MİT, M16, FBI, BND, JİTEM ajanlarının içinde yer aldığı korkunç cinayetlerin hikâyesi...İtiraf Ediyorum, İntikam, Mafya Kıskacında Vurgun gibi sosyo-polisiye romanlara imza atan usta romancı Ali Erkan Kavaklı, ülke gerçeklerini romanlaştırdı.

Romanı bir solukta okurken, at izinin it izine nasıl karıştırıldığını hayretle görecek ve çığlık çığlığa haykıracaksınız: "Provokasyon var!"

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 11,11
Derleyici: Ali Erkan Kavaklı
Yayın Tarihi: 14.02.2006
ISBN: 9789759019211
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 157 adet satın alınmıştır.


Ä°lgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cehennem-vadisi/77949.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:145751/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner