banner
Çekim Yasası

Çekim Yasası

Birileri size sürekli gülümsüyorsa, muhtemelen siz de herkese gülümseyen birisinizdir. Tam tersine, gülümsemiyor buna karşılık sürekli asık suratlı bir şekilde insanları süzüyorsanız, o zaman sizi gören insanlardan gülümseme bekleyemezsiniz.
Çekim Yasası'na göre benzerler birbirini çeker. Olumlu veya olumsuz düşüncelere yoğunlaşarak hayatımıza olumlu veya olumsuz sonuçlar doğurabiliriz. Bu yasa insanların ve düşüncelerin saf enerjiden oluştuğunu ve benzer enerjilerin birbirlerini çektiğini kabul eder.
Başarı, sevgi, güven, güç, cesaret, bolluk beklerseniz, hayatınıza başarı, güven, güç, cesaret ve bolluk çekersiniz.
Başarısızlık, yalnızlık, korku, çaresizlik ve fakirlik düşünürseniz, hayatınıza başarısızlık, yalnızlık, korku, çaresizlik ve fakirlik çekersiniz.
Douglas Fairbanks’in uzun süre çok satanlar listesindeki yerini korumuş bu kitabı ile hayata olumlu bakmanın ve bir kahkahanın bile hayatınızı nasıl bir anda değiştirebileceğine şahit olacaksınız.

Liste Fiyatı: 5,95
Çevirmen: Derya Öztürk
Yayın Tarihi: 02.10.2013
ISBN: 9786054756476
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 34 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cekim-yasasi/319445.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:74278/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner