banner
Cennet Kayıp

Cennet Kayıp

Bir hayat diğerinden daha uzun sürede pişirir, ocaklar yeryüzünün farklı yerlerindedir, sonuçta ortaya nasıl bir şey çıkacağı belirsizdir. [...] Hayat –bu aptalca soyutlamayı son bir kez daha kullanacak olursak– aşçı olarak tam bir ahmaktır. Bunun acısını genellikle insanlar çekerler ve bundan bazen, çok sık olmamakla birlikte, edebiyat faydalanır.

Uğradığı bir saldırıdan sonra arkadaşıyla birlikte öteden beri merak ettiği Avustralya’ya giden, meleklere ve Aborjinlere takıntılı Alma ve orta yaş krizindeki kitap eleştirmeni Erik Zondag’ın yolları önce Avustralya’daki bir edebiyat festivalinde, sonra da Erik’in, sevgilisi tarafından katılmaya zorlandığı bir sağlıklı yaşam küründe kesişir.

Hollanda edebiyatının en önemli isimlerinden Nooteboom’dan elinizde tuttuğunuz kitabınki de dahil bütün yaratılış süreçlerine göndermede bulunan, arayış ve hayal kırıklığı üzerine zarif bir postmodern anlatı.

Liste Fiyatı: 8,33
Çevirmen: Esen Tezel
Yayın Tarihi: 10.05.2012
ISBN: 9789750822612
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 124
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 22 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cennet-kayip/274735.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:214202/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner