banner
Cezayir Son Durak

Cezayir Son Durak

Nefes kesici bir casus romanı, etkileyici bir hayat dramı ve Mossad tarafından dünyanın her yerinde sürdürülen tehlikeli operasyonların gerisinde yaşanan büyük bir aşkın hikayesi.
Ressam Miki Simhoni, Tel Aviv’de ilk kişisel sergisinin açılış gününde bir terörist saldırıda kız arkadaşını kaybeder. Kısa bir süre sonra Mossad’dan gelen teklifi kabul eden Miki, terör saldırılarını önlemek ve İran’ın nükleer projesini durdurmak üzere Avrupa ve Ortadoğu’da faaliyet gösteren bir ekibe seçilir. Artık ülkesinin güvenliği için çalışmakla yazgısı olduğuna inandığı resim sanatında ilerlemek ve gerçek aşkı bulduğu Niki’yle mutlu bir hayat sürmek arasında büyük bir açmazla karşı karşıyadır.
12 yıl Mossad’da görev yapan Mishka Ben-David, öteki romanlarında olduğu gibi Cezayir Son Durak’ta da gerçek hayattan esinlenerek operasyonları büyük bir ustalıkla kurgularken iyiyle kötüyü, insani duyguları ve etik değerleri sorgulamaktan geri kalmıyor.

Liste Fiyatı: 27,78
Çevirmen: Alp Sanlı
Yayın Tarihi: 04.10.2016
ISBN: 9786058356757
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 384
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 27 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 20,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cezayir-son-durak/403870.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1890416/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner