banner
Çingene

Çingene

1893 yılında Liverpool'da yaşanan bir trajedi, Beth Bolton'ı evinden çok uzaklara sürükleyecektir…

On beş yaşındaki Beth'in bütün dünyası, ağabeyi Sam ve kız kardeşi Molly ile beraber öksüz kalmalarıyla yerle bir olur. Sam, sadece Amerika'ya giderlerse hayatlarını kurtarabileceklerine inanmaktadır ve istemeyerek de olsa Molly'yi koruyucu bir aileye teslim eder ve iki kardeş hayatlarının en muhteşem macerasına atılırlar.

New York'a gitmek için bindikleri gemide bir sürü düzenbaz da bulunmaktadır. Ancak Beth keman çalma yeteneği sayesinde Çingene lakabını alır, sonra da karizmatik bir kumarbaz olan Theo ile tanışır ve keskin zekâlı Jack ile arkadaş olur.

Amerika'da boğazlarına kadar belaya batmalarına rağmen paçayı kurtarmayı başaran dört kafadar, en sonunda Kanada'nın sarp dağlarında ve Klondike nehrinde altın aramaya giderler.

Beth'in mutluğu bulabilmesi daha ne kadar sürecektir? Ve bu seyahatleri Çingene'nin ‘evim' diyebileceği bir yer bulmasını sağlayabilecek midir?

Liste Fiyatı: 27,50
Çevirmen: Ayşe Bekoğlu
Yayın Tarihi: 14.03.2011
Orijinal Adı: Gypsy
ISBN: 9789944823838
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 496
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 60 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cingene/252350.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:13964/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner