banner
Cinsel Eğitim

Cinsel Eğitim

Çocukların ve gençlerin cinsel eğitimden birinci derecede sorunlu aileler ve eğitim kurumladır. Kültürel yapımız nedeniyle hem ailelerde cinsel konular konuşulmamakta hem de ebeveynlerin önemli bir kısmının bu konularda eğitimleri yetersiz kalmaktadır. Eğitim kurumlarında ise cinsel eğitim uygulamaları henüz deneme aşamasındadır. Neticede çocukların ve gençlerin cinsel konulardaki bilgilerinin kaynağı medya, pornografik materyaller ve arkadaşlardan öğrenilen kulaktan dolma bilgiler olmaktadır. Bu kaynakların ise sağlıklı cinsel bilgi ve eğitime katkısı bir yana zararlarından korunmak için çareler aranmaktadır.

Kitapta cinsel eğitim, bedensel, ruhsal, toplumsal ve ahlaki yönleriyle anlatılmıştır. Buluğ dönemindeki çocuklara, gençlere, evli çiftlere, ebevenynlere ve eğitimcilere bilimsel doğruları içeren kaynak bir kitap olması arzulanmıştır.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 60,00
Yayın Tarihi: 16.09.2010
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 415
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 21 cm

Bu üründen 316 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cinsel-egitim/46160.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:50406/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner