banner
Çocuk ve Ergen Gelişimi

Çocuk ve Ergen Gelişimi

Gelişim psikolojisi, psikolojinin en geniş ve en çok araştırılan dallarından biridir. İnsan gelişimini, doğum öncesinden başlayıp ölümüne kadar izleyen bu psikoloji dalının en dinamik bölümü de çocuk psikolojisidir. Özellikle ilk çocukluk çağının incelenmesi, günümüzde, psikolojinin en önemli uğraşlarından biri olmuştur. Geleceğin insanını yaratmanın yollarını araştıran bugünün bilimi, bütün dikkatini çocuğun zihinsel gelişimine yöneltmiştir. Gelecek yüzyılların, tam anlamıyla bilime dayanan, akılcı, çok boyutlu, çok karmaşık yaşam biçimine, ancak zihinsel olarak erkenden gelişmiş insanların uyum sağlayabileceği çok iyi bilinmektedir.
Çocuk ve Ergen Gelişimi, bir gelişim psikolojisi kitabı olarak, çocuğun gelişiminin bütün yönlerini derinliğine incelemekte ama özellikle zihin gelişimini vurgulamaktadır. Çocuğun ve ergenin gelişimiyle ilgili belli başlı kuramları tartışan, temel sorunları irdeleyen, güncel bilgileri derleyen, olabildiğince yeni araştırma bulguları aktaran bu kitap, insanı, kişilik bütünlüğü içinde kavramaya ve anlatmaya çalışmaktadır.

Liste Fiyatı: 291,00
Çevirmen: Prof. Dr. Ali Dönmez
Çevirmen: Nermin Çelen
Derleyici: Prof. Dr. Bekir Onur
Yayın Tarihi: 11.11.2015
ISBN: 9789755330686
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 618
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 708 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocuk-ve-ergen-gelisimi/18920.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1123342/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner