banner
Çocuklar İçin Şekillerle Sudoku

Çocuklar İçin Şekillerle Sudoku

Akıl Oyunları Yayıncılık, küçük yaştaki çocukların akıl oyunlarıyla tanışması, onları çözmesi için bir kitap serisi oluşturdu. Henüz 6 çeşit kitaptan oluşan ama önümüzdeki aylarda kitap sayısı artacak olan bu seride, tüm kitaplar en az 5 yaşındakilerin de çözebileceği şekilde meydana getirildi.

Renklerle Sudoku kitabındaki gibi, sayma sayılarını henüz öğrenmemiş çocuklara Sudoku’yu öğretmek için tasarlanmış kitap. Renklerle Sudoku kitabından farkı, şekillerin renklere göre algılamalarının daha zor oluşu. Böylece 5-9 yaş grubundaki çocuklar için bu kitap, hem şekilsel algılarını kuvvetlendirme hem de bunu yaparken onlara Sudoku öğrenme fırsatı sunuyor.

Ayrıca kitapta, öğretmenler ve ebeveynler için tavsiyelerde bulunulmuş. Böylece çocuğun, onların yardımıyla Sudoku’yu daha kolay nasıl öğrenebileceği anlatılmış.

Rengârenk sayfaların arasında, çocukların Akıl Oyunları’nın başlangıç noktası olan Sudoku ile tanışması fikrine göre hazırlanan kitap, 5-9 yaş grubu için özenle tasarlanmış.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 02.01.2013
ISBN: 9789944917315
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 32
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 18 cm
Diğer Özellik: 5-9 Yaş

Bu üründen 100 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocuklar-icin-sekillerle-sudoku/289103.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:72744/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner