banner
Çocuklarda Sanat Eğitimi

Çocuklarda Sanat Eğitimi

Çocuklarda Sanat Eğitimi, sanatın çocuklar için önemini vurgulayan ve okuru bu alanda aydınlatan eşsiz bir rehber.
Çocuğun bir yaşından okula başlayana kadar yaptığı sanat çalışmaları, onun okuldaki öğrenme başarısını etkiler ve gerek duygusal gerekse zihinsel gelişiminde sayısız fayda sağlar.
Okulöncesi dönemde sanatla ilgilenmek çocuğun kendini ifade etmesine yardım ettiği gibi, karalamalar ve serbestçe yapılan çizimler, ileride yapacağı okuma ve yazma çalışmalarına da temel oluşturur.
Bu kitapta çocukların yaşları gözetilerek belirlenmiş çalışmalar ve bu çalışmaların güvenli bir şekilde yapılmasını sağlayacak öneriler yer alıyor. Aileler, kitaptaki bilgiler ışığında çocuklarının sanatsal gelişimini izleyebilir, onlarla yapıtları hakkında nasıl konuşacaklarını ve ne tür gerçekçi beklentiler içinde bulunabileceklerini öğrenebilirler.
Çocukları boyama kitaplarıyla sınırlamayın. Bir çocuğun başka birinin yarattığı bir şeyi tamamlamasının hiçbir değeri yoktur.” –Susan Striker

Liste Fiyatı: 178,50
Çevirmen: Azize Akın
Yayın Tarihi: 23.11.2023
ISBN: 9786254144776
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 220
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 248 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocuklarda-sanat-egitimi/75106.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11804414/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner