banner
Çöpçatan

Çöpçatan

Natalie Knight ile tanışın. Yirmi altı yaşında, sakar, obur ve bir baltaya sap olamamış. Üniversiteden mezun olmasına rağmen asla ve asla öğretmenlik yapmak istemeyen Natalie’nin, “Başlamanız İçin Hiçbir Şey Gerektirmeyen Meslekler” makalesini karıştırırken gözüne çöpçatanlık çarpar. Bu işe başlamak için bir diplomaya, sertifikaya hatta paraya bile ihtiyaç yoktur! Ancak güzelce düzenlediği odasına (bir ofisi bile yok!) ve bastırdığı ilanlara rağmen Natalie’nin iyi bir çöpçatan olabilmek için gerçekten ihtiyacı olan tek bir şey vardır: Müşteri listesi.
Cameron Black. Otuz yaşında, yıllardır süre gelen bir şirketin CEO’su, bir milyoner ve kadınlar peşinde pervane... Ancak Cameron’un sahip olmak isteyip de olamadığı tek bir şey var: Bir eş. Peki kadınların uğruna kavga ettikleri, ünlü modellerin, güzel oyuncuların kapısında sıra olduğu adam, neden evlenmek için bir çöpçatana ihtiyaç duyar?
Kendisi için seçtiği çöpçatan başarıdan bir hayli uzak olsa da, randevularını tek tek batırsa da ve geleceği pek umut vaat etmese de Cam, Natalie’yle çalışmaya karar verir. Ancak kader ağlarını, ikisinin başına, feci şekilde örecektir!

Liste Fiyatı: 27,00
Yayın Tarihi: 30.07.2019
ISBN: 9786058183414
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 432
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 325 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 18,95
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/copcatan/468480.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9769888/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner