banner
Cunha 2072

Cunha 2072

Gelecekten geçmişe uzay yolculuğu…
 
Yıllar geçtikçe, teknoloji insanlık olgusunu zedelemişti. Artık sadece güven duygusu bertaraf olmuyor; sevgi ve merhamet de yok oluyordu. Yani teknoloji; insanlığımızı yıllar öncesine gömerek, farklı bir boyutta insanlara kolaylıklar sunuyordu. Ve maalesef bu ferahlık elbette sadece gelenek görenekleri yok etmekle kalmıyordu.
 
Türk uzay ajansı öncülüğünde Ayyıldız ekibi 2072 yılında teknolojiden insanlığa doğru bir yolculuğa çıkacak. Bilim konusunda birleşen yürekler uzay keşiflerinde yaşanılabilir bir gezegen aramanın yanında “uzayda başka bir canlı var mı?“ sorusunun cevabını arayacaklar. İnsan; yekpare kendinin dışına çıktığında insanlığından nasıl endişe duyuyorsa, bu endişeler doğrultusunda alınan kararlarla yeniden kendine dönecek. Kardeşlik içgüdüsünün tüm galaksiye yayıldığına şahit olacağız. Gerçekliği ve insanlığın özünü; mekân zaman kavramlarının dışında, bilindik dünyamızın ötesinde, bambaşka bir gezegende bulduğunuzda asıl en büyük hazinenin kendiniz olduğunu göreceksiniz.

Liste Fiyatı: 170,00
Yayın Tarihi: 21.02.2020
ISBN: 9786257988162
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 258
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 4 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 99,45
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cunha-2072/533200.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11038365/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner