banner
Daha İyi Türk Yunan İlişkileri İçin Yap Yapma Kılavuzu

Daha İyi Türk Yunan İlişkileri İçin Yap Yapma Kılavuzu

Bu kılavuz bir sürü yanlış anlamaya neden olan ve iki ulus arasaında yakınlaşmayı zorlaştıran hataları tekrarlamak istemeyenler için hazırlanmıştır.

(Ama tersinden de kullanılabilir ve gerginliği artırarak saldırgan kimseler ile Türk ve Yunan milliyetçilerini de tatmin edebilir)

Bur rehber en başta üçüncü bir ülkede yayımlanmak amacıyla İngilizce yazıldı;çünkü Yunanistan'da ya da Türkiye'de yayımlanan her kitap genellikle "öteki" tarafça önyargılı sayılır. Sonunda başka bir çözüme gidildi: Rehber aynı anda Yunanistan'da İngilizce ve Yunanca, Türkiye'de ise Türkçe olarak yayımlandı. Kuşku ya da anlaşmazlık durumunda İngilizce metin esastır; diğerleri çeviridir.

Burada dile getirilen görüşler bütünüyle benimdir ve hiç kimseyi, hiçbir kurumu ya da örgütü bağlamaz; yani bir komplo söz konusu değildir. Bunu fırsat bilip bir beyanda da bulunmak istiyorum. Bu beyandan doğan bütün sorumluluğun bilincinde olarak diyebilirim ki, nedenini pek bilmemekle birlikte, bendeniz pastırmayı da suvlakiyi de seviyorum!

Liste Fiyatı: 20,00
Yayın Tarihi: 11.06.2002
ISBN: 9789757306894
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt

Bu üründen 44 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/daha-iyi-turk-yunan-iliskileri-icin-yap-yapma-kilavuzu/46769.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:45474/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner