banner
Dedemin Zaman Kapsülü

Dedemin Zaman Kapsülü

Mita ve Gizemli İnci ile çok sevilen Elif Özmenek Çarmıklı’dan kuşaklar arası iletişim üzerine yepyeni bir kitap. Benzersiz eski yıllara gidilsin, şifreler çözülsün, bugünün küçük mutlulukları çoğalsın…
Sinem başka bir gezegenden mektuplar almaya başlar. Bu mektuplar, insan kılığındaki dinozorlardan bahsetmekte, Sinem’e kimi görevler vermektedir.
Mektuplar zamanla çoğalır. Sinem bu dinozorları bulmalı ve bir zaman kapsülü hazırlamalıdır. Ama önce bazı şifreleri çözmesi gerekmektedir.
Sevgili Sinem,
Ben Timbuki. Timranya gezegenindenim. Kendi gezegenimde yaşım yetmiş altı ama bizden binlerce ışık yılı geride olan sizin gezegeninizde senin yaşında sayılabilirim. Burası minicik ama güzel bir gezegen. Aslında her zaman böyle değildi. Yıllar önce daha büyüktü. Zamanla küçülmeye başladı. Buraları sıkıcı bulup başka gezegenlere gidenler oldu. Sonunda bu gezegende çok az kişi kaldı. Kalanların tamamı insan kılığındaki dinozorlar. Evet, doğru duydun. Burada insan kılığında dinozorlar yaşıyor artık. O yüzden de soyları giderek tükeniyor. Amacım, senin de yardımınla bir --../.-/--/.-/-./-.-/.-/.--./…/..-/.-../..- hazırlayarak, insan dinozorların tamamen unutulup gitmesini engellemek. Bunu ancak senin yardımınla başarabilirim. Sizin gezegeninizde de insan kılığında dinozorlar yaşıyor. İlk işin onları tespit etmek. --../ .-/--/.-/-./-.-/.-/.--./…/..-/.-../..- için gerekli eşyaları onlarda bulacaksın. Bu arada, dinozor olduklarını bildiğini onlara asla hissettirmemelisin. Nasıl mı tespit edeceksin dinozorları? Mesela etrafındakilere ilk olarak “Evinde -/./.-.././..-./---/-./.-././…./-…/./.-./.. olan biri var mı?” diye sorarak başlayabilirsin. Varsa bil ki o bir insan dinozor. Senin bu işi başarabileceğine inancım sonsuz. En kısa zamanda tekrar yazacağım.
Sevgiler, Timbuki

Liste Fiyatı: 89,00
Yayın Tarihi: 19.03.2021
ISBN: 9786057012319
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 56
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 198 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
63,01

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 44

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 59,86
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dedemin-zaman-kapsulu/576289.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11386972/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner