banner
Değişen Dünyada Gazetecilik

Değişen Dünyada Gazetecilik

Tarih şeridinde 20.yüzyılı geride bırakırken hayatımıza giren internet gündelik hayatlar kadar, gazetecilik mesleğini ve pratiklerini de derinden etkilemiştir. Bugün gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de bir zamanlar gözde olan televizyon ve gazetelerin izleyici ve okuyucu kitleleri hızla azalıyor. Güncel haberleri ve olayları takip etmek için cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazların yükselişi hem içerik hem de format açısından yeni yaklaşımlar ve eğilimleri ortaya çıkarmıştır. Söz konusu yeni yaklaşımlar içinde bazı tehditleri ve fırsatları barındırmaktadır.
Haberler bugün büyük ölçüde yeni medya/sosyal medya üzerinden yayılmaktadır. Aracın mesaj içeriğini ve biçimini belirlediği günümüzün değişen dünyasında, gazetecilik mesleğinin geleceği büyük bir merak ve tartışma konusudur. İnternetin yaygınlaşmasından sonra haberci ve okur arasındaki ilişki hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Gazeteci ile gazete arasındaki ilişki de değişiyor. Basın kuruluşlarındaki geleneksel iş modelleri ortadan kalkıyor. Özellikle yazılı basın kuruluşlarının reklam gelirlerindeki “aşağıya doğru spiral” döngünün yarattığı girdap etkisi bu kuruluşları kapanma veya yayınlarını internet ortamına taşıma durumuyla  karşı karşıya bırakıyor.

Liste Fiyatı: 242,00
Yayın Tarihi: 23.03.2016
ISBN: 9786055145750
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 260
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21.5 cm

Bu üründen 20 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 222,64
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/degisen-dunyada-gazetecilik/391454.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1161884/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner