banner
Deneyimsel Öğrenme

Deneyimsel Öğrenme

Albert Einstein'ın, “Öğrenmek deneyimdir. Geri kalan her şey sadece bilgidir.” sözü, yaşamım boyunca dâhil olduğum öğrenme süreçlerinde deneyimin önemini anlamamı sağlayarak, bilgilerimi deneyime dönüştürme yolunda beni destekledi ve yüreklendirdi.

İnsan yaşamının her aşamasında, her şeyi deneyimleyerek öğrenir ve hayatına buna göre yön verir. "Bu hayatta, en yüce ve en onurlu deneyim, yaşadığımız dünyaya bizlerden sonraki nesillerin faydalanabileceği eserler bırakmak olmalıdır." düşüncesi ile bu kitabı yazmaya karar verdim.
Bu kitabın amacı; “Keşfetmek için yaşa, öğrenmeye açık ol!" felsefesine bağlı kalarak yaşamın tüm evrelerinde öğrenme, eğitim ve gelişim stratejilerine çözüm olabilecek Deneyimsel Öğrenme modelini sunmaktır. Deneyimsel Öğrenme'de temel felsefe, “Öğrenmenin yerinin, zamanının, yaşının, sonunun olmadığı, öğrenmenin ancak yaşayarak ve deneyimleyerek etkin bir şekilde gerçekleşeceğidir”.

Bu kitap; bireylerin öğrenme süreçlerindeki tüm yaşamsal evrenlerin, deneyimsel öğrenme yöntemleri ile güçlendirilmesi için ilkeler sunmakta ve deneyimsel öğrenmenin, bireylerin öğrenme süreçlerine katkılarının yanı sıra müfredat geliştirme, bireysel gelişim, akademik araştırma ve kurumsal gelişim programları ile nasıl uygulanabileceği konusunda bilgi ve örnekler vermektedir.

Liste Fiyatı: 287,00
Yayın Tarihi: 13.11.2021
ISBN: 9786254170454
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 450
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 35 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
242,52

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 166

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 218,26
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/deneyimsel-ogrenme/599846.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11540992/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner