banner
Deniz Geçti Kıyısından

Deniz Geçti Kıyısından

Buram buram özlem kokan öyküler… Anneye, çocukluğa, toprağa, ağaca, kuşa, doğaya özlem; sevgiye, merhamete, kucaklaşmaya, birlikteliğe özlem; barışa, adalete, insana özlem… Özlem yüklü sözcükler, bir nehrin akması gibi hüzünle akıyor öykü yatağında.

“Kentin varoşlarında kayboluyordu varoluş. Durmadan geçiyordu yeni bir zaman yanından. Kuşlar, yıldızlar, füze sesleri, binlerce ağıt; tonluk bombalar gibi üstünden geçip gidiyordu. Zamana gömülüp kalmıştı boğuk bir ses, çıkamıyordu, atmosferin yayılmasını sağlayan havasına karışamıyordu. Makinelerin böğürme sesi olan uçak ve bomba sesleri geliyordu sadece. Üzgün, esrik şehirlerin iç titreten iniltisi, ta uzaklarda dağların üstünde kımıldıyordu. Büyük bir korkunun tedirginliği, bütün şehirlerin yüreğinde birikiyordu. Bir tufan gibi gelen savaş rüzgârı esip, gürleyip bedenini titretiyordu. Yüzünü, saçlarını, ruhunu yalayarak geçiyor, çekiyordu her şeyi ve herkesi içine.”
 

Liste Fiyatı: 75,00
Yayın Tarihi: 22.04.2024
ISBN: 9786259858432
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 100
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 54,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/deniz-gecti-kiyisindan/680900.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11882579/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner