banner
Denizaşırı Kışkırtmalar İhanetler ve Tarihi Gerçekler

Denizaşırı Kışkırtmalar İhanetler ve Tarihi Gerçekler

Bu kitapta, Ermenilerin tarihî gerçekliklerle yüzleşmelerini sağlayacak, önemli itiraflar, belgeler, raporlar ve kayıtlar, daha önce yapılmayan bir şekilde, basın ve medyanın propaganda amaçlı nasıl düşmanca kullanılabileceğini de gözler önüne sererek farklı bir perspektifle ele alınıyor. Bu yüzleşme yapılırken, günümüzde Ermenistan adını taşıyan bir devletin ve halkının, asılsız iddialarla, yalanlarla ve hangi duygu ve düşüncelerle hayata tutundukları, diaspora Ermenilerinin barışı ve huzuru dışlayan tavır ve davranışlarıyla, bu olumsuz yaşam şeklinin sürmesi için, ne tür çabalar gösterdiklerini de, Ermeni terör ve şiddetinin ana nedenlerinin temelinde bulacaksınız. Ermenilerin,  kendilerine yapılanları soykırım olarak tüm dünyaya yalan ve iftiralarla lanse ederken, günümüzde yaşanan barış ve istikrara karşı olan düşmanlıkların da temel unsurlarından biri oldukları gerçeği ile yüzleşmeleri kaçınılmazdır.
 
Bir bakıma Ermenilerin kendi tarihleri ile yüzleşmelerine katkı yapacak olan bu kitap, diğer taraftan da, Ermeni iddialarına karşı gerek Osmanlı Devleti’nin gerekse Türkiye Cumhuriyeti’nin, hangi alanlarda ne tür eksiklikleri olduğunu, yapılması gerekip de zamanında yapılmayanları da gözler önüne sermektedir.
 
Bir ülkenin ve milletin gücü, salt nüfusu ile değil, beşeri nüfusunun nitelikleri, gerek bireysel gerekse bütünsel olarak yarattığı etki ve mücadele bilinci ile doğru orantılı olduğu unutulmamalıdır. Bu gücün oluşmasındaki temel unsur ise, yetişen nesillerin tarihinden kopuk ve bihaber olmamasıdır.

Liste Fiyatı: 150,00
Yayın Tarihi: 25.11.2020
ISBN: 9786057682482
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 100,04
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/denizasiri-kiskirtmalar-ihanetler-ve-tarihi-gercekler/563746.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11317424/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner