banner
Dijital Film Yapımı

Dijital Film Yapımı

Neredeyse her şeyin dijital hale geldiği çağımızda pek çok hayali gerçekleştirmek eskisine göre daha kolay. Örneğin kendi uzun metrajlı filminizi mi çekmek istiyorsunuz? Çok iyi bir hikâyeniz ama oldukça sınırlı bir bütçeniz mi var?
Dale Newton ve John Gaspard da rüyalarının peşinden giderek kendi uzun metrajlı dijital filmlerini çeken iki sinemacı. Bu kitapta sadece yola nasıl çıktıklarını ve nasıl ilerlediklerini değil, aynı zamanda kendi maceralarının tüm aşamalarını, edindikleri tüm acı ve tatlı deneyimleri içtenlikle paylaşıyorlar.
Bu yolculukta ilk ihtiyacınız olacak şeyler, cesaret, demirden bir irade, kararlılık ve başladığınız işi bitirebilme arzusu.
Dijital Film Yapımı, hayallerinizin ardından gitmenin buna değeceğini gösteren sahici bir rehber olarak size, kendi filmini çekmenin nasıl eşsiz bir deneyim olduğunu göstermeyi vaat ediyor. Tek yapmanız gereken şey ilk adımı atmak.
“Bu muhteşem kitapta senaryodan sahneye dek, çoğu zaman son derece zorlu olan bu yolculukta her kuruşun hakkının nasıl verileceği anlatılıyor.”
— John Carpenter (Yönetmen, Halloween, Starman, Escape from New York)

Liste Fiyatı: 125,00
Çevirmen: Gökçe Metin
Yayın Tarihi: 05.02.2014
ISBN: 9786050203219
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 328
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 86,25
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dijital-film-yapimi/331389.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:164041/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner