banner
Dinlere Evrilmiş Bilim

Dinlere Evrilmiş Bilim

En çok ihtiyaç duyduğumuz şey varoluşa dair bilgidir. Oysa kutsal kitapların tümü evren ve varoluşa dair bilgi vermektedirler. Hepsinde yer alan ortak ögelere baktığınızda onların başlangıca ve varlığın temel ögesi olan atoma dair bilgilerle dolu olduğunu görürsünüz. Örneğin: Yedinci Gök’ün varlığı, protonun bütünlüğüne mantık katmaktadır. Bu ayrıntıyı, protonları bir arada tutan güçlü nükleer kuvvetle karıştırmamak gerekir. Nedense ilk söylendiğinde hemen herkes bunu, protonları çekirdekte bir arada tutan kuvvet olarak algılamaktadır. Bilim dünyasının altı kuarkı bir arada tutan yedinci elemanın varlığının haberleri olmadığı anlaşılıyor.
Diğer yandan cehennem ve ruh enerjiden ibaret varlıklar iken endişeye mahal kalmıyordu; çünkü ateş, ateşi yakamazdı. Uçsuz bucaksız evren enerji denizi içinde dolaşan atomlar sadece bedenimizi inşa etmekle kalmıyor, ruhumuzun barındığı özel ve müstakil alan olan cennet denilen ortamı sağlıyordular. Atomlar, aynı zamanda ruhumuz ile bedenimizi buluşturan ara yüz görevini de yerine getiriyordular. Sonuçta hepimiz cennette duruyor, aynı esnada dünya üzerindeki beşeri yaşamımızı sürdürüyorduk. Öyleyse ne cehennemden kork, ne de cenneti kazanmak için biricik hayatını kaçır!

Liste Fiyatı: 101,00
Yayın Tarihi: 25.05.2021
ISBN: 9786254121166
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 152
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
85,85

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 76

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dinlere-evrilmis-bilim/582545.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11418625/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner