banner
Diyabet Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Diyabet Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Diyabet, dünyada en sık görülen kronik hastalıklardan biridir. Görülme sıklığı giderek artmaktadır. Özellikle erişkin diyabeti olarak tanımladığımız ve obezite ile ilişkili olan diyabet ülkemizde de sıklıkla görülmektedir.
Diyabet hasta davranışının, tedavi sonuçlarını etkileme derecesi açısından diğer kronik hastalıklardan çok farklı yerdedir çünkü diyabetlilerin çoğu bakımlarını kendileri sağlamaktadırlar. Ancak çocukluk çağı diyabet hastalarında insülin ilacının yapılması, diyetlerin kontrolü anne veya baba tarafından yapılmaktadır. Diyabet her ne kadar fiziksel bir hastalık olsa da yarattığı psikolojik etkiler bakımından da önemlidir. Bugün dünyada kanserle birlikte en çok araştırma diyabet hastalığı için yapılmaktadır. Bu kitaptaki amacımız diyabet hastalarının yaşamlarını kolaylaştırıcı ve kafalarındaki bazı soruları giderici pratik bilgiler vermektir.

Liste Fiyatı: 9,17
Yayın Tarihi: 11.11.2010
ISBN: 9789944328494
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 88
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21 cm

Bu üründen 80 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/diyabet-hakkinda-bilmek-istedikleriniz/245100.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:173820/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner