banner
Diyet Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak

Diyet Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak

Melike Mehmetoğlu tarafından kendi deneyimlerinden ve ulaştığı başarılı sonuçtan yola çıkarak kilo verme çabanızda sizlere destek olmak için yazılmış kitap, öncelikle diyet yaparken hayatın hiç de tatsız tutsuz olması gerekmediğini hatırlatıyor.

Diyet yaparken karşınıza çıkan zorlukların üstesinden gelmeniz için pratik önerilerle hayatınızı kolaylaştıran, sizde var olan azmi ve sabrı kendinizi yıpratmadan ortaya koymanızda yardımcı olan bu rehber, sadece Dukan diyetini uygulayanlar için değil her türlü diyeti yapanlar için aynı zamanda koçluk hizmeti de veriyor.

Ayrıca Dukan diyeti yaparken ızgara balık ve et yemekten sıkılanlar için Dukan diyetinden asla taviz vermeden hazırlanmış, Türk damak tadına uygun yemeklerin, çorbaların hatta tatlıların tarifleri de bu kitapta.
Diyet yaparken en fazla zorlanılan konu, ağzımızın tadının kaçması, damak zevkimizden vazgeçmek zorunda kalmamız. Oysa bu kitapta yer alan tariflerle tatlı krizlerinizin üstesinden gelebilir, diyet yapmayan misafirlerinizle bile paylaşabileceğiniz mükellef sofralar hazırlayabilirsiniz.

Liste Fiyatı: 12,96
Yayın Tarihi: 21.05.2012
ISBN: 9786058722835
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 128
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19 cm

Bu üründen 506 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/diyet-kacinilmazsa-zevk-almaya-bak/276035.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:19780/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner