banner
Doğaya Dönüş

Doğaya Dönüş

Tahakkümcü sistemin hedefi toplumsal doğayı yok etme içinde yaşadığımız gezegeniher hal ve şartta kirletere ortadan kaldırma potansiyelini içerir. Yeni bir toplumsallık için, paradigmanın inşası için doğanın özelliğini ve onda gizli olan hakikati ifade etme, açığa çıkarma demokratik komünal toplum hedefi olmadır. Gezegenimize yapılan bu sömürü insanlık aracılığı ile gerçekleşmektedir. Toplumun özgürlük manifestosu ve ekolojisi toplumsal özgürlükle, doğal özgürlükle mümkün kılınabilinir.

Hiyerarşinin yükselişi beraberinde sahte bir yaşamın bin yıllardır, süre gelen eşitsizliğini aşmak öncelikli görevimiz olmalıdır.

Toplumsallığın diyalektiği kendi varlığımıza duyduğumuz hassasiyeti, bilimi, tekniği etik ve politik biçimi ile özgürlükçü yaşam felsefesini yaratabilme olanaklara sahip bir paradigmayla olmalıdır. Ancak modernitenin uygarlık diye sunduğu rekabeti,zulmü, saldırganlığı ve savaşı durdurabiliriz. Doğal toplumun bizlere emanet bıraktığı komünal değerleri ancak ahlaki ve politik toplumu kurmalıyız.

Liste Fiyatı: 14,81
Yayın Tarihi: 30.01.2015
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 237
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 4 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 11,07
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dogaya-donus/360523.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1007393/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner