banner
Doğrandıkça Artan Ekmek

Doğrandıkça Artan Ekmek

Doğrandıkça Artan Ekmek, gözde şiir metinleri eşliğinde özün akışı için bir çeşit ark açmak, okurların gözlerinde karıncalanan anlamı ‘gelmeye bırakmak’ gayretidir. Metinlerin yüzünde, sessiz renksiz bir silüet hâlinde gözüken bu gayretin, bazen metinlerin çokyüzlü atmosferinde seyrettiği görülecektir.

Doğrandıkça Artan Ekmek’te, yeni bazı yaklaşım tarzlarının ışığından yararlanılmakta, bu tarzın arzı, ancak uygulama ânında kendisini göstermektedir. Doğrandıkça Artan Ekmek’te öncelenen, daha çok, mazmun hâlinde tecelli eden özdür. İnceleme ve çözümlemeler de bu minval üzre anlam üretmektedir.

Doğrandıkça Artan Ekmek’te amaç. sözel dünya sâkinlerinin mazrufunu zarfın üzerine çıkarmaya çalışmak, çözümleme ânında özün yüze çıkmasına katkı sağlamaktır. Doğrandıkça Artan Ekmek şiirle hemhâl olmaktan keyif alanlara yoldaşlık etmek arzusundadır. Buna katılmak titiz ve aziz okurun hakkıdır. Umarız hakkını iyi kullanır.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 60,00
Yayın Tarihi: 13.03.2009
ISBN: 9786055688011
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 41 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dograndikca-artan-ekmek/127191.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:12114/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner