banner
Dolandım Peşinde Ülkü Adlı Yar

Dolandım Peşinde Ülkü Adlı Yar

Sözde hür ve medeni dünyanın gözleri önünde her an yürekleri burkan acı bir olay yaşanabilmektedir. Göz göre göre nice katliama seyirci kalınmakta ve maalesef küresel güçler, söz konusu Türkler ve Müslümanlar olunca insan haklarını rafa kaldırmaktadır. Bir zamanlar Bosna’da olduğu gibi, Bulgaristan’da Türk soykırımı yapıldığı ve Azerbaycan’da Rus, Ermeni tankları Türk kardeşlerimizin kanların fışkırttığında kulaklar tıkandığı gibi yine dünya yeni bir Türk soykırımına karşı üç maymunu oynamaktadır ve ilerde de oynamaya devam edecektir.

Afganistan’a kamp kurup Türkistan’ı kontrol altında tutmayı yeğleyenler Türk devletini de bu işte taşeron olarak kullanmaya çalışmaktadır.

Çeçenistan’da, Musul, Kerkük’te, Kıbrıs’ta Türk kanı akıtılırken de sus pus olmayı yeğleyen Medeni(!) dünya Doğu Türkistan’da bütün insanlığın gözleri önündeki vahşete seyirci kalmaktadır. Bu aymazlık tarih boyunca aynı anlayış ile devam etmiştir, bundan sonra da böyle devam edeceği aşikârdır.

O zaman “Gök çadırımız güneş bayrağımız olacaktır.”diyen bir millet; “Biz kuru bir cihangirlik davası peşinde değiliz, gayemiz Allah’ın nizamını Dünya’ya hâkim kılmaktır.” şuurunu taşıyan bir millet, bugün de önce bölgesinde lider sonrada Dünya’da süper bir ülke olmak mecburiyetindedir.

Liste Fiyatı: 196,00
Yayın Tarihi: 20.11.2013
ISBN: 9789752678712
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 135,24
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dolandim-pesinde-ulku-adli-yar/324044.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:39763/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner