banner
Dostum Mozart

Dostum Mozart

Nadir Nadi'nin müzikle ilgisi, hele kendi deyişiyle "Emekli bir amatör kemancı"lığı, seçkin yazarlığı yanında, sanırım daha az bilinir. Bu kitabında kendisinin "müzik yeteneği ve bilgisi"nden her zamanki alçakgönüllü tutumuyla söz edişine bakmayın siz: Tam bir yetkilidir o. Hele Mozart konusunda... O, coşku dolu sevgidir ona bu "Dostum Mozart" denemesini yazdıran.
"... her zaman iyilikten, güzellikten söz eden, kendi yaşamının en kötümser anlarında bile kimi zaman biraz acı, braz buruk da olsa bize gülümseyen, ama hiçbir zaman küsmeyen üstün bir sanatçıya, yeni dostlar kazandırmak"tır amacı Nadir Nadi'nin.
Üstün sanatçılığı yanında, insan olarak "zaafları" ile de tanıyacaksız "yaşama harika çocuk olarak başlayan, harika çocuk olarak ölen" Mozart'ı... Yaratma sancıları içindeki bunalımlarını gidermek için akıl almaz kaba saba şakalar bile yapar çoğu zaman; çocuksu, şaşırtıcı sözcük oyunlarıyla dolu mektuplar yazar.
Neşeli, hoşgörülü, daima iyimser, çocuk ruhlu Mozart'ın üstün yaratıcılığı, hüzünle umudu birleştiren dehasını, Nadir Nadi'nin içten, tatlı tatlı, ama abartısız anlatışını içinize sindererek eğer değilseniz siz de bir "Mozart dostu" olacaksınız, deriz.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 12,04
Yayın Tarihi: 01.11.2004
ISBN: 9789752980143
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 222
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 1 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dostum-mozart/81319.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:103535/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner