banner
Duygularım Zorba ve Ben

Duygularım Zorba ve Ben

Yapılan araştırmalar, Türk iş dünyasının büyük bölümünün, mobbing'i iş yaşamının bir parçası olarak algıladığını göstermektedir. Ancak iyi eğitimli ve zeki çalışanlar sistemli bir biçimde gelişen bu tacizlerden ciddi yara almaktadırlar. Hâl böyle olunca, duygusal zekâ ve kişisel farkındalık, benliğimizi kahramanca savunabilme yetkinliğini de kazanmak anlamında büyük önem kazanmaktadır.

İnsanoğlu benzersiz bir yetki ile donatılarak yaratılmıştır. Bu da, “seçme özgürlüğü”dür. Bizi yıkıcı duygulardan doğan olumsuzluklara iten düşünce kalıplarımızı değiştirme şansımız bulunmaktadır. Bir mobbing mağduru önemli bir yol ayrımındadır. Önünde iki seçenek bulunmaktadır; ya mağdur olmayı ya da bu zorlu süreçten kendini korumayı başarmış bir kahraman olmayı seçecektir.

Ayça Mumkule ve Eray Beceren, mobbing sürecini akıcı üslupları ve farklı anlatımlarıyla kolay anlaşılır bir hale getirdiler. Yarattıkları Altay karakteriyle aşama aşama süreci aktardılar. Bu sıra dışı çalışmayla mobbing sürecini daha iyi algılayacak ve kendinizi koruyabilmek için neler yapmanız gerektiğini öğreneceksiniz.

Liste Fiyatı: 70,00
Yayın Tarihi: 29.11.2012
ISBN: 9786055711917
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 128
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 31 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 40,95
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/duygularim-zorba-ve-ben/286573.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:44303/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner