banner
Duygusal Seçiminizin Gücü

Duygusal Seçiminizin Gücü

Duygusal Zeka'dan Sonra Duygusal Seçiminizin Gücünü Keşfedin!

Hislerinizi zorunluluk olmaktan çıkarın (Mağdurum!), beceriye dönüştürün, (Bu işi halledebilirim!). Ne hissedeceğinize karar verebilirsiniz!

Bu kitaptaki kendini geliştirme programı kızgınlık, kaygı, bunalım, suçluluk duygusu ve stres ile baş etmenizi sağlayacak. Hislerinizin farkına varma ve onlarla baş etme becerinizi geliştirmeye dönük pratik bilgiler ve kolayca anlaşılan yöntemler bulacaksınız.

Nasıl Hissedeceğiniz Size Bağlı, Duygusal Seçimin Gücü kitabında Öz-Keşif ve Öz-Değerlendirme Uygulamarı, tablolar ve "yaşanmış örnekler" var. Her bölümün sonunda KSU Formülünü (Hislerinizi kabullenme, yeni amaçlar, inançlar ve duygular seçme ve yeni seçimlerinizi uygulama) nasıl uygulayacağınızı anlatan bir özet göreceksiniz.

"Duygusal sorunlarınızı aşıp keyfi sürülebilir bir yaşama kavuşmanıza yardımcı olacak, olağanüstü açıklık ve pratikliğe sahip yöntemler bunlar!"
Dr. Albert Ellis, Rasyonel Emotif Terapi Enstitüsü Başkanı, New York City/Akılcı Yaşam Kılavuzu kitabının yazarı.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 15.02.2006
ISBN: 9789759146276
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 366
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 23 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/duygusal-seciminizin-gucu/77975.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:145756/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner