banner
Ebeveyn Dili

Ebeveyn Dili

Kalıplaşmış ebeveyn diline, yani görünüşte masum olsa da aslında çocukları manipüle eden, onları geçersiz kılarak yakından kontrol altına alan ve tehdit içeren ebeveyn diline karşı yazılmış bu anlayışlı ve eğlenceli metinde Jennifer Lehr, çocuklara karşı şefkat ve saygıya dayalı bir konuşma tarzının benimsenmesi gerektiğini savunuyor. Ve şöyle söylüyor:
“Kitabın adını ‘Çocuklar da İnsandır!’ koyabilirdim çünkü kitabın büyük bir bölümünde verilen mesaj budur. Bu kitap, çok yaygın olan, anlaşılması zor ve adı tam olarak konulamamış bir sorundan bahsetmeyi hedefliyor: Çocuklar, insan olarak hak ettikleri saygıyı ve itibarı görmüyor.” Bizler, çocuklarımızın bakış açılarına ne kadar değer verirsek -yani bir şeyi neden yaptıklarını ya da yapmak istemediklerini ne kadar çok sorar ve verdikleri yanıtları gerçekten dikkate alırsak- onların kendi fikirlerinin, hislerinin ve deneyimlerinin ne denli önemli olduğuna dair inançları o denli güçlü olur.

Liste Fiyatı: 100,00
Çevirmen: Özlem Metin
Yayın Tarihi: 17.05.2022
Orijinal Adı: Parent Speak: What’s Wrong with How We Talk to Our Children – And What to Say Instead
ISBN: 9786052974681
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 31 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ebeveyn-dili/616913.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11571025/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner