banner
Eğitim, Siyaset Ve Din

Eğitim, Siyaset Ve Din

Eğitim, hiçbir ülkenin göz ardı edemeyeceği, ülkesinin geçmişini ve geleceğini belirleyen, maddi unsurlardan bile öte bir önceliktir. Önceliktir; çünkü ülkenin biyolojik, kültürel, mali, iktisadi yönünü belirlemede birincil öneme sahiptir.
Yakın tarihimizden bugüne, bilerek ya da bilmeyerek, özellikle kasıtlı olarak, birçok yanlışlıklar yapılmıştır. Biz bu yanlışlıkları siyasete yaslanarak dayanak bulmak isteyenleri, hatalarına sebep arayanları ortaya koymak istedik. Bildiğimiz ve araştırdığımız ölçüde objektif olmak istedik, ama olamadık. Çünkü yapılan yanlışlıklar tarihe ve eğitime ihanet derecesindedir. Objektif olmamız mümkün olmadı.
Bugün eğitimimizin içinde bulunduğu ve vahim durumdan kurtulabilmesi için, birtakım çareler ve çözümler ürettik. Şuna inanıyoruz ki, bu tedbirler uygulandığı takdirde ortada bir problem kalmayacaktır. Batı gibi düşünüp, onlar gibi yaşamak zorunda değiliz. Unutulmaması gerekir ki, bağımsız düşünüp, otantik hareket edip, öze döndüğümüz zaman kazanacağız.

Liste Fiyatı: 15,00
Yayın Tarihi: 01.03.1996
ISBN: 9789755741413
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 37 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/egitim-siyaset-ve-din/4907.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:111229/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner