banner
Eğitimde Yeni Yönelimler

Eğitimde Yeni Yönelimler

Bu yapıt, 21 yüzyıl eğitim dünyasında yeni yönelimlerin neler olduğu ve nereye yöneldiği konusunda eğitim kamu oyunu bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Ele alınan konular, son on yılda eğitimde devrim yaratan ve dünya üzerinde pek çok eğitimci tarafından kabul görmüş yönelimlerdir. Eğitim bilim alanının paydaşları olarak, yeni bilgileri tüketmenin yanı sıra üretmenin de önemli olduğunu ilke edinen yazar kadrosu, bu yapıtı eğitbilim alan yazınına kazandırmak istemiştir.

Bu çalışmanın, öğretmen adaylarına ve halen öğretmen olarak çalışanlara mesleki gelişimlerinde ve sınıf içi öğretmenlik uygulamalarında katkı getirmesi beklenmektedir. Eğitim bilimi alanındaki yeniliklerin ve çağdaş düşüncelerin yansımaları olarak ortaya çıkan bu çalışmada yer alan düşüncelerin, ülke genelinde yaygınlaşması ve kabul görmesi, sizin ilginiz ve kuramı uygulamaya dönüştürmedeki istek ve kararlılığınızla sağlanacaktır.

Liste Fiyatı: 284,00
Yayın Tarihi: 08.09.2005
ISBN: 9789758792740
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 20 x 28 cm

Bu üründen 297 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/egitimde-yeni-yonelimler/73386.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:113457/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner