banner
Elf Yıldızı (Ölüm Kapısı 2.Kitap)

Elf Yıldızı (Ölüm Kapısı 2.Kitap)

Ölüm Kapısı Serisi
Yüzyıllar önce, benzersiz bir güce sahip sihirbazlar dünyayı dört âleme ayırdılar -gök, taş, ateş ve su- ve sonra yok oldular. Zaman içinde, büyücüler yalnızca kendi âlemlerinde etkinlik kazanacak büyüler yapmayı öğrendiler, geri kalanlarını ise unuttular. Şimdi sadece, Labirent'te hayatta kalan ve Ölüm Kapısı'nı geçen birkaç kişi dört âlemin tümünün varlığından haberdar -ama onlar bile koparılmış dünyanın gizemlerini henüz çözmüş değiller.

Elf Yıldızı
Nemli Pryan'da, Ateş Âleminde, asla batmayan güneş ve zengin yağmurlar öylesine engin bir orman yaratmıştır ki, insanlar ve elfler ağaç tepelerinde, cüceler ağaç kovuklarında yaşamaktadırlar. İnsanlar ile cücelerin bitmek tükenmek bilmez savaşları, onlara savaşacak silah satan aristokrat elflere düzenli bir kâr ve hammadde akışı sağlamaktadır. Nesiller boyu süren ayrılıklar ve ırklar arasındaki nefret giderilmemektedir -efsanevi titanların ellerinde yok olma tehdidi altındayken bile, Zekâları ve bir kehanet dışında pek az şeyle silahlanmış olan bir elf, bir insan ve bir cüce, dünyayı yıkımdan kurtarmak için birleşmek zorundadır.

Liste Fiyatı: 26,85
Çevirmen: Niran Elçi
Yayın Tarihi: 09.01.2001
Orijinal Adı: Elven Star
ISBN: 9789758607327
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 496
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 13.5 x 19 cm

Bu üründen 117 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/elf-yildizi-olum-kapisi-2kitap/43337.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:166988/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>