banner
Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji

Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji

Vücudun gevşemesini ve rahatlamasını sağlayarak sağlıklı ve zinde olmaya yardım eden refleksoloji, vücut dengesini sağlamak için başvurulabilecek en güvenli ve etkili yollardan biri. Beş bin yıl önce Çin’de uygulanmaya başlanan ve vücudun kendi kendini iyileştirmesi olarak tanımlanan bu tedavi yöntemi, bedenin tüm bölgelerine, organlarına ve sistemlerine karşılık gelen el ve ayaklardaki refleks noktalarına el ve parmaklarla uygulanan baskı tekniğidir. Sağlığını ve zindeliğini doğal yollarla korumaya çalışanlar için hazırlanan Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji kitabı, refleksoloji hakkında bilgi edinmek isteyenler kadar, bu tedavi yöntemini uygulamak ya da uygulatmak isteyenler için de benzersiz bir kılavuz.

Tüm uygulamaların fotoğraflarla anlatıldığı Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji kitabında ayrıca, el ve ayaklardaki refleksler ve vücut arasındaki anatomik ilişkiyi gösteren renkli çizimler, refleksoloji uzmanlarının üzerinde çalıştıkları enerji yolları ve bastırma noktalarıyla ilgili ayrıntılı açıklamalar ve kendi kendine refleksoloji uygularken dikkat edilmesi gerekenler de yer alıyor.

İskelet, sindirim, endokrin, üriner ve üreme, kardiyovasküler ve lenfatik sistemlerde refleksoloji uygulamalarının anlatıldığı Eller ve Ayaklar İçin Refleksoloji, her an el altında bulunması gereken vazgeçilmez bir rehber kitap.

Liste Fiyatı: 175,00
Çevirmen: Tayfun Evyapan
Yayın Tarihi: 17.05.2016
Orijinal Adı: Reflexology For Hands And Feet
ISBN: 9789755095899
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 15 x 21 cm

Bu üründen 922 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 116,73
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/eller-ve-ayaklar-icin-refleksoloji/122897.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1187350/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner