banner
Eminim Şaka Yapıyorsunuz, Bay Feynman

Eminim Şaka Yapıyorsunuz, Bay Feynman

Fizikte Nobel ödülü kazanmış olan Richard Feynman (1918-1988), aykırı serüvenleri ile tanınmıştır. Burada kendisi, taklit edilemeyen sesi ile, Einstein ve Bohr ile atom fiziğindeki fikir alışverişini; Yunanlı Nick ile kuman konusundaki konuşmalarını; çok iyi saklandığı sanılan nükleer sırların bulunduğu kasaları açışını; bongo davulu ile bir baleye eşlik edişini; çıplak bir bayan boğa güreşçisi resmi yapışını ve başka bir çok hayrete düşürücü olayı anlatıyor. Kısacası burada tüm farklı parlaklığı ile Feynman'ın hayatını, -üstün bir zeka, sınırsız bir merak ve pevasızlığın patlayıcı bir karışımını- bulacaksınız.

"Mark Twain geleneğinde bir hikayeci. Feynman, kahkaha ile gülerken, aynı zamanda başınızı ellerinizin arasına alabileceğinizi ispat ediyor."
-New York Times Book Review-

"Böyle kitaplar insanı baştan çıkarıp, hayatınızı yeniden okumaya adamanızı sağlar. Bu kitap bir turnusol kağıdıdır, kahkaha atmadan onu okuyabilen kişi aklını kaçırmış olmalı."
-Los Angeles Times Book Review-

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 20,00
Çevirmen: Tuncay İncesu
Yayın Tarihi: 23.06.2000
ISBN: 9789755030784
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 362
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 88 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/eminim-saka-yapiyorsunuz-bay-feynman/23341.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:265784/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner