banner
Emperyalizmin Tuzaklarındaki Ülke Oltadaki Balık Türkiye

Emperyalizmin Tuzaklarındaki Ülke Oltadaki Balık Türkiye

Prof. Türkkaya Ataöv: "Emin Değer, Milli Savunma Bakanlığı Hukuk Danışmanlığı gibi yetkili koltuklardan yabancılarla olan ilişkilerimizi yakından izleyebilmiş ve bir Türk Subayı'na yaraşır biçimde tepki göstermesini bilmiştir."

Server Tanilli: "Emin Değer'i CIA-Kontgerilla ve Türkiye adlı kitabından hatırlayacaksınız. Yeni eseri "Oltadaki Balık Türkiye" bir bataklığa saplanışın öyküsü. Büyük bir ilgiyle, ama yine de hüzünle okuyorsunuz. Çünkü Emin Değer, o hengamede aymazlıkları, yer yer ihanetleri de sergiliyor. "Bu kadarı da olmaz" diyorsunuz; olmuş ama!"

İlhan Selçuk: "Türkiye nasıl oltadaki oluyor? Bu ne biçim benzetmedir?.. Benzetme, kitabın yazarı Emin Değer'in değil, bütün dünyanın adını bildiği bir Amerikalının, Nelson A. Rockefeller'in... ABD Başkanı Eisenhower'a yazıdığı bir mektupta Rockefeller, bu benzetmeye başvuruyor... Bilinçsizliğin kör güdüsünde benliğini dış güdüme teslim etmiş bir toplum düzeyindeyiz. İnanmayan "Oltadaki Balık Türkiye"yi okusun."

Uğur Mumcu: "Devletimizin temelindeki ilk harç, bağımsızlık bilincidir. Bu bilinç nasıl yokedilmiş? İşte bunun yanıtlarını veriyor Emin Değer. Bu gerçekler sadece geçmiş olayları değil, ileride yaşayacağımız CIA damgalı oyunları da sergilemektedir."

Liste Fiyatı: 23,15
Yayın Tarihi: 01.09.2007
ISBN: 9789758410460
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 560
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 57 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/emperyalizmin-tuzaklarindaki-ulke-oltadaki-balik-turkiye/58716.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:112687/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner