banner
Enerjimizi Çeken İnsanlar "Psişik Vampirler"

Enerjimizi Çeken İnsanlar "Psişik Vampirler"

Bu kitabı okuduktan sonra, enerjimizi çeken insanların yani Psişik Vampirler'in hemen yakınınızda olduğunu ve sayılarının da tahmininizden daha fazla olduğunu anlayacaksınız. Fakat bunların filmlerde seyrettiğiniz gibi siyah pelerinleri, siyah giysileri ve uzun sivri dişleriyle kan emen vampirlere hiz benzemediklerini anlayacaksınız.
Hepimiz enerjimizi çeken, tüketen, adeta bizden beslenen insanlarla karşı karşıya gelmişizdir. Belki arkadaşınız! Belki de eşiniz ya da patronunuz! Belki de vapurda giderken yanınıza oturup sohbet eden adam!
Özellikle bazı kişilerin yanında kendinizi aşırı derecede yorgun hissetmeye başlıyorsanız, tehlike çanları çalmaya başlıyor demektir. Çünkü bu kişiler bilerek ya da bilmeden sizi auranızdan psişik enerjinizi çekmektedirler. Hem fiziksel hem de ruhsal dengemizin bozulmasına neden olan bu enerji kaybını durdurmak için neler yapılması gerekir?
Kitabımız işte bu sistemin nasıl çalıştığını, Üniversiteler düzeyinde yapılmış geniş bir araştırma ile sizlere sunmaktadır. Kitapta verilen pratik tekniklerle, enerjinizi çeken insanlara karşı nasıl davranmanız gerektiğini göreceksiniz.
Çevrenizdeki Psişik Vampirler'e dikkat!..

Liste Fiyatı: 17,59
Çevirmen: Kaan Akyol
Yayın Tarihi: 23.11.2004
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 191 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/enerjimizi-ceken-insanlar-quotpsisik-vampirlerquot/63661.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:62794/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner