banner
Engelsiz

Engelsiz

Melike, yirmi yedi yaşında, görme engelli bir psikiyatrdır. Çocukluğunda geçirdiği bir hastalık sebebiyle gözlerini kaybetmiş; bu olayın ardından hisleri, insanların ruh hallerindeki değişimleri hissedecek kadar gelişmiştir. Görme engeline rağmen hayatında hemen her şeyi yoluna koymayı başarmış olan Melike, girdiği her ortamda dikkat çeken güzel bir genç kadındır ancak kendisine ilgi gösteren hemen her erkeğin görme engelini öğrendikten sonra kendisinden uzaklaşması, Melike’yi belli yakınları dışındaki kişilere karşı mesafeli olmaya zorlamıştır.
 
Lüks bir otelin mutfağında aşçı olan yaşıtı Ümit ise üniversite yıllarında yaşadığı aşk acısını atlattıktan sonraki ilişki denemelerinde kendisini karşı tarafa açmak konusunda tereddütler yaşamış; ilişkileri, ciddi bir noktaya gelmeden bitmiştir.
 
Aşka dair umutları sarsılmış bu iki genç, çeşitli olaylar sonucu tanışır ve çok hızlı gelişen ama aynı zamanda temelleri çok sağlam atılan bir ilişkiye başlar. Evliliğe doğru ilerledikleri süreçte ise Melike’nin Ümit’ten yana hissetmeye başladığı şüpheler, Ümit’in açıklamalarıyla hayat bulur.
 
Ümit’in geçmişinden gelen ve Melike’yle tanıştıktan sonra kurtulmak için çabaladığı sır; iki sevgilinin ilk defa ayrı düşmesine, Suriye’deki iç savaşın bir parçası olmalarına ve Ümit’in, söz konusu sırrıyla son defa yüzleşmesine neden olacaktır…
 

Liste Fiyatı: 180,00
Yayın Tarihi: 06.10.2017
ISBN: 9786058263567
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 296
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 83 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 113,85
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/engelsiz/437632.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4665565/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner